Ulasan mengenai Maxisize

 • Agus
  Saya dan isteri telah bersama selama 4 tahun. Kami mempunyai pekerjaan bersama, rakan dan hobi bersama. Tetapi semuanya tidak begitu cerah di pastel. Itu kerana ukuran zakar saya. Setelah isteri saya membeli Maxisize. Pada mulanya saya sedikit tersinggung. Tetapi setelah seminggu saya melihat hasilnya. Dan setelah sebulan, ukuran zakar saya menjadi 5 cm lebih besar. Isteri gembira, seperti saya!
  Maxisize
 • Hendri
  Saya mengalami masalah ereksi. Saya pergi ke doktor, tetapi tidak ada yang membantu. Cukup aneh Maxisize membantu saya. Dalam dua minggu penggunaan, zakar saya telah tumbuh dengan ketara. Saya menjadi lebih yakin pada diri sendiri, dan masalah dengan ereksi hilang dengan sendirinya. Sekiranya anda mengoleskan zakar sebelum melakukan persetubuhan, maka secara umum saya merasa seperti gergasi seksual.
  Maxisize
 • Ricky
  Memaksimumkan menyelamatkan nyawa saya! Lebih tepat lagi, melegakan kebosanan dan monoton. Sekarang, apa yang bukan malam adalah percutian untuk saya dan isteri. Tidak kira kita tidur sedikit. Dari penggunaan krim, zakar saya tidak hanya meningkat (+6 cm), tetapi juga menjadi ereksi yang lebih kuat, dan hubungan seksual mulai mencapai 2 jam.
  Maxisize
 • Kevin
  Hubungan saya dengan gadis tidak berjalan lancar. Lebih tepat lagi, mereka semua mengatakan bahawa saya adalah lelaki yang baik, tetapi tidak lebih. Sebabnya adalah ukuran zakar saya yang sederhana. Saya mencuba pelbagai jenis resipi rakyat, tetapi tidak ada yang membantu. Maxisize membantu menyelesaikan masalah saya untuk saya. Dalam 2 bulan zakar telah tumbuh 5 cm dan menjadi lebih tebal.
  Maxisize
 • Hendra
  Saya sapukan Maxisize pada zakar sebelum melakukan persetubuhan. Kadang-kadang teman wanita saya melakukannya bersama dengan urutan. Anggota menjadi lebih besar. Seks kita menjadi lebih lama dan semakin sengit. Saya hanya gembira dengan krimnya. Dan gadis itu sekarang akan mengalami orgasme setiap masa, dan bukan dari semasa ke semasa.
  Maxisize
Penilaian pengguna Maxisize
4.3
19