Pengalaman yang dalam penggunaan Maxisize

Tube Krim Pembesaran Zakar Maxisize

Memberikannya sebagai jenaka, tetapi membantu dengan bersungguh-sungguh

Nama saya Michael dan saya tinggal di Mexico City. Saya mempunyai kawan baik - Sam. Kami mengenalnya sejak kecil. Dia lelaki yang baik, tetapi sangat pemalu. Nerd biasa. Selepas kuliah dia berkahwin, tetapi secara harfiah setahun kemudian dia bercerai dan menjadi lebih menarik diri. Pernah kami duduk bersamanya, minum bir selepas bekerja, dan dia memberitahu saya tentang masalahnya. Ternyata isterinya meninggalkannya kerana kenyataan bahawa dia tidak dapat menggembirakannya di atas katil. Sam mempunyai zakar kecil, dan itu sangat mengecewakannya.

Ketika Sam mempunyai hari lahirnya, saya memberinya hadiah - Saya membeli beberapa tiub krim Maxisize. Saya tidak benar-benar mempercayai semua perkara seperti itu, tetapi saya fikir tiba-tiba ia akan membantu. Lebih-lebih lagi, Sam benar-benar tertekan. Dia cuba berkencan dengan beberapa lagi gadis, tetapi semua hubungannya berakhir setelah hubungan seks yang tidak berjaya.

Kami bertemu dengan Sam 2 bulan kemudian, dan saya langsung tidak mengenalinya. Sudah lama saya tidak melihatnya begitu gembira. Ternyata Sam mencuba krim Maxisize dan ia berjaya. Sam mengatakan bahawa zakarnya bertambah panjangnya 6 sentimeter, dan juga menjadi lebih tebal dari sebelumnya. Sam berhenti takut akan hubungan intim, dia mendapati dirinya teman wanita dan melakukan hubungan seks dengannya setiap hari. Dia sangat berterima kasih kepada saya kerana saya memberikannya Maxisize.

Selepas cerita ini, saya memutuskan untuk mencuba krim ini sendiri, walaupun saya tidak mempunyai masalah tertentu dengan ukuran zakar. Setelah seminggu digunakan, zakar saya juga bertambah besar, dan isteri saya sangat gembira dengan kedudukan baru dan hubungan seksual yang lebih lama.

Zakar diperbesar dengan Maxisize sebanyak 3 cm

Sekarang saya hanya menggunakan krim sekali-sekala apabila saya mahukan sesuatu yang lebih panas. Tetapi hasilnya sungguh luar biasa, dan bukan untuk satu hari, tetapi kekal selama-lamanya. Saya cadangkan semua lelaki mencubanya. Anda pasti tidak akan menyesal.

Cara menggunakan Maxisize

Krim Maxisize sangat senang digunakan dan bahkan penggunaannya sudah menyeronokkan, kerana harus digunakan dengan gerakan mengurut. Selepas menggunakan krim, tidak ada sensasi terbakar atau sensasi tidak menyenangkan yang lain. Sebaliknya, anda merasakan kehangatan dan lonjakan tenaga. Dan setelah 30 minit, anda dapat melihat bahawa anggota telah menjadi lebih besar.

Saya yakin krim Maxisize adalah krim terbaik untuk pembesaran zakar. Ia berfungsi 100%. Dan cara penggunaannya juga menjadikannya menjimatkan. Krim ini adalah alternatif yang baik untuk lelaki yang mempunyai beberapa masalah dalam bidang intim. Dan mereka yang tidak mempunyai masalah juga akan menyukai krim ini. Ini meningkatkan hubungan seksual ke tahap sensualitas yang baru. Mana-mana wanita akan segera melihat perubahannya dan akan lebih menyayangi anda.

Maxisize mesti digunakan dengan gerakan mengurut

Untuk menggunakan krim, anda tidak perlu pergi ke doktor, lakukan banyak ujian. Sekiranya anda tidak mempunyai penyakit jantung dan alahan terhadap komponen krim, maka anda boleh menggunakannya dengan selamat. Lebih-lebih lagi, krim ini bukan sahaja dapat mengatasi masalah fizikal, tetapi juga dengan masalah psikologi. Sebaik sahaja anda melihat betapa senangnya pasangan anda, harga diri akan bertambah hebat.

Pengalaman Gel

Saya selalu menggunakan krim sebelum melakukan hubungan seks. Mula-mula saya mandi, kemudian isteri meletakkan krim pada zakar saya. Dia memberi saya urutan yang hebat, yang biasanya kami gabungkan dengan foreplay. Dalam setengah jam selepas menggunakan krim, saya mempunyai banyak tenaga sehingga saya bersedia melakukan hubungan seks sepanjang malam. Satu tiub dengan penggunaan harian cukup selama 15 hari.