CARA MUDAH UNTUK MENINGKATKAN CEPAT

Untuk membesarkan zakar anda dengan cepat dan kekal di rumah, anda sukar mengambil pil ajaib atau minum ramuan perubatan - tidak ada ubat yang dapat dengan serta-merta dan untuk jangka masa panjang menjadikan zakar lebih lama dan lebih tebal. Oleh itu, jika anda ingin meningkatkan ukuran zakar anda di rumah, anda tidak hanya memerlukan krim ajaib, tetapi juga latihan otot, urut, peregangan mekanikal atau manipulasi lain.

Perlu pembesaran zakar

dalam kes apa yang perlu dilakukan peningkatan zakar

Seperti yang anda ketahui, zakar adalah kebanggaan setiap lelaki. Secara paradoks, hampir semua lelaki tidak berpuas hati dengan ukuran harga diri mereka. Namun, pada zaman kita, tidak semua orang memiliki kemampuan dan keinginan untuk membesarkan zakar dengan menggunakan pembedahan atau peralatan yang mahal.

Tetapi jika anda dapat membina otot, mengapa anda tidak boleh melakukan perkara yang sama dengan alat kelamin? Zakar bukan otot, dan adalah logik untuk menganggap bahawa ada latihan yang akan meningkatkan ukurannya. Syarat utama untuk pembesaran zakar yang berjaya, seperti hal penting lain, adalah senaman yang kerap.

Namun, sebelum memutuskan pembesaran zakar, anda perlu memahami sama ada ada keperluan untuk melakukannya untuk anda. Sebagai tambahan, disarankan untuk berjumpa dengan pakar urologi.

Skala ukuran lelaki yang diterima di seluruh dunia adalah seperti berikut:

 • Zakar kecil berukuran hingga 16 cm.
 • Anggota bersaiz sederhana boleh panjang 16 hingga 18 cm.
 • Zakar, yang panjangnya lebih dari 18 cm, besar.

Oleh itu, jika anda mempunyai zakar kecil atau ingin menjadi pemilik harga diri yang besar, kami mengesyorkan agar anda memperhatikan teknik yang boleh anda gunakan di rumah.

Panduan Praktikal untuk Pembesaran Zakar

Untuk membesarkan zakar dengan beberapa sentimen, kami mengesyorkan memperhatikan gimnastik khas. Sekiranya dilakukan secara berkala, maka anda dapat melihat tidak hanya peningkatan zakar, tetapi juga penurunan kepekaannya, yang memungkinkan anda memperpanjang hubungan seksual.

cara meningkatkan anggota lelaki
 1. Senaman harus dilakukan dalam keadaan santai.
 2. Pegang zakar dengan satu tangan dan tekan kelenjar dengan kuat. Dalam kes ini, tidak ada sensasi yang menyakitkan, serta gangguan peredaran darah.
 3. Tarik zakar jauh dari anda, jangan sampai tersentak secara tiba-tiba. Anda perlu menarik sehingga timbul sensasi yang tidak menyenangkan.
 4. Pastikan zakar dalam keadaan ini selama beberapa minit, cuba meningkatkan regangan secara beransur-ansur.
 5. Rehat sebentar. Pada masa yang sama, berikan urutan lembut untuk membantu mengembalikan peredaran darah yang normal.
 6. Latihan harus diulang beberapa kali, dengan sentiasa mengubah arah meregangkan zakar. Ingatlah untuk mengurut selepas setiap regangan.
 7. Dengan pendekatan terakhir, ulangi latihan pertama, kemudian picit zakar dengan kuat sepuluh kali.

Rangsangan manual alat kelamin tidak kurang berkesan daripada teknik lain yang melibatkan alat mekanikal atau ubat. Teknik ini adalah kaedah paling selamat untuk meningkatkan kelelakian.

Ini kerana cengkaman paling selamat digunakan, yang menghilangkan tekanan pada ujung saraf yang penting. Walau bagaimanapun, sangat penting untuk mendengar sensasi anda agar tidak menekan terlalu keras dan mengganggu peredaran darah.

Dengan melakukan senaman ini secara berkala, adalah mungkin untuk meningkatkan panjang zakar sebanyak beberapa sentimeter dalam 3-4 bulan. Lebih-lebih lagi, anda akan dapat melihat hasil pertama dalam 2-3 minggu.

Kaedah urut untuk meningkatkan ukuran zakar

Sebelum mula mengurut zakar, anda perlu bersiap sedia. Ini sangat penting bukan hanya untuk keberkesanan urutan, tetapi juga untuk prestasi teknik ini yang selamat. Pertama sekali, tangan mesti dibasuh dan dirawat dengan larutan pembasmi kuman. Kompres yang hangat hendaklah diletakkan pada zakar. Untuk ini, kain semula jadi lembut digunakan, yang dibasahi dengan air termal. Masa kompres adalah kira-kira tiga minit. Selepas waktu ini, kain mesti dibasahi lagi, dan prosedur mesti diulang lagi. Selepas itu, zakar siap diurut. Oleh itu, anda dapat meningkatkan bekalan darah ke tisu lembut, serta meningkatkan keanjalan kulit, supaya urutan akan lebih berkesan.

Tahap utama urut:

 1. Duduk dengan selesa.
 2. Ahli mesti berada dalam keadaan teruja.
 3. Melincirkan zakar anda.
 4. Pegang dengan ibu jari dan jari telunjuk anda di pangkal.
 5. Buat pergerakan kuat dan lembut ke bawah dan ke luar. Dalam kes ini, perlu menyentuh seluruh permukaan organ, tidak termasuk kepala. Pergerakan harus seperti memerah susu lembu.
 6. Teruskan mengurut selama 10-15 minit.
 7. Urut harus dilakukan setiap hari.

Setelah beberapa minggu mengurut secara berkala, peningkatan ketara pada ketebalan dan panjang zakar dapat diganti.

Terdapat juga teknik khas yang membolehkan anda meningkatkan ukuran kepala dengan cepat. Teknik ini menyerupai kaedah urut di atas, tetapi semua pergerakan mesti dilakukan dengan perlahan.

urut untuk pembesaran zakar lelaki

Langkah urut:

 1. Cuba bawa darah sebanyak mungkin ke kepala. Pada masa yang sama, pantau tahap tekanan pada alat kelamin.
 2. Pegang jari anda dalam kedudukan ini selama beberapa saat.
 3. Lepaskan jari anda dan berehat sebentar.
 4. Ulangi pergerakan urut sekali lagi, meningkatkan masa pendedahan di kepala.
 5. Selepas bersenam, kepala zakar akan bertambah besar. Picit pangkal zakar dan tahan selama beberapa saat.
 6. Lakukan urutan ini setiap hari selama 10 minit.

Dengan urutan biasa, zakar anda bukan sahaja akan bertambah besar, tetapi anda juga dapat membanggakan stamina dan peningkatan aktiviti seksual. Sebaiknya ubah teknik secara berkala agar dapat mempengaruhi semua zakar zakar secara aktif.

Dan jangan lupa bahawa tidak ada latihan yang akan berkesan jika anda tidak meningkatkan kesannya dengan emosi positif. Anda mesti mencintai diri sendiri dan memuji kelelakian anda dan mengembangkan sentimeter yang diinginkan secara mental. Ini akan membantu anda terus bersenam setelah beberapa hari dan membantu anda menyelesaikan sesuatu dengan membina badan impian anda.